Nätverket

Min arbetsplats Block 115

Jag sitter på en superkreativ arbetsplats med dryga 30 kreatörer i olika skrån. Här görs animerade filmer, produktfilmer, böcker, webbplatser, annonser, texter, foton. Ja, allt inom vårt skrå. Det inte jag kan kan min granne hjälpa mig med 🙂

Theresia Köhlin, fotograf

Om du vill bli bra på bild ska du anlita henne. Hon är helt otrolig på att ta fram det bästa ur dig. Hon har tagit bilderna på mig till den här hemsidan och jag är inte lättfotograferad. Men de blev bra, jag är nöjd. Theresia och jag har jobbat ihop flera gånger under årens lopp och jag har skickat otaliga vänner till henne.

Åke Gunnarsson, fotograf

Åke är helt fantastiskt bra på att fotografera knepiga saker. Han har fotograferat kirurgiska instrument åt mig och Stille, han har fotat alla mina chokladaskar genom åren som visas på www.choglad.se. Vi har fotograferat en hel serie bilder till SABO som använts till deras utbildningar. Vi har även åkt runt på äldreboenden och fotograferat till produktblad för Medihem (nuvarande Carema).

Thomas Fröhling, illustratör

Thomas har alltid massor att göra. Han har dock hunnit hjälpa mig med en del illustrationsuppdrag åt SABO. Thomas har alltid glimten i ögat och kan ta fram det ironiska i olika situationer.

Anders Westerberg, illustratör

Under ett år jobbade vi med ett stort uppdrag för SABO. Vi skulle göra om deras hyresgästinformation. Mycket pekpinnar i texten om att ”så här ska man göra när man sorterar sopor, flyttar in och flyttar ut, har husdjur och för oväsen.. etc”. För att lätta upp detta gjorde vi en dokusåpa med ”familjen” som försökte göra allting rätt men oftast gjorde allting fel.

Ingela Peterson Arrhenius, illustratör

Ingela och jag har jobbat i flera uppdrag tillsammans. Ingela har ett underbart manér som gör mitt jobb som formgivare enkelt. Hennes illustrationer går rakt in i hjärtat.